Volkswagen leasen

Volkswagen doet het al jaren goed op de leasemarkt. Volkswagen heeft zeer populaire modellen en worden veel verkocht om als lease auto in te zetten. Dat het leasen van een Volkswagen het goed doet heeft te maken met de goede modellen en ook de grote verscheidenheid aan keuzes. Voor elk segment heeft Volkswagen wel een lease auto te leveren.

Het is dan ook niet overdreven dat het leasen van een Volkswagen de zakelijke markt domineert. In 2011 waren de Volkswagen Polo, Volkswagen Golf en de Volkwagen Passat dan ook de populairste lease auto’s. En dit is niet incidenteel, Volkswagen staat al jaren in de top van auto’s om te leasen.

De dominantie van het leveren van lease auto’s in 2011 heeft Volkswagen vooral te danken aan het grote aanbod modellen die in 14% of 20% bijtelling vallen. De zakelijke markt heeftmassaal gekozen voor de eigen portemonnee en is breed op zoek gegaan naar deze bijtelling voertuigen. Vaak zijn ze dus terecht gekomen voor het leasen van de auto bij een Volkswagen.

Wereldwijd doet Volkswagen het ook uitstekend en heeft een zeer goede naam voor wat betreft onderhoud en restwaarde van de verschillende modellen. Deze aspecten zijn essentieel voor een lease auto, omdat deze het leasetarief sterk bepalen.

Het leasen van een Volkswagen is dus een betrouwbare keuze, maar bij welke leasemaatschappij kan je het beste de Volkswagen leasen. Alle leasemaatschappijen stunten momenteel met leaseprijzen, maar zoals alle financiële producten is ook het leasecontract ondoorzichtiger geworden. Veel kosten staan niet op de lease offerte en worden achteraf apart doorbelast.

Via onze website is het nu mogelijk om gratis in 1 keer tegelijk meerdere auto lease offertes op te vragen bij verschillende leasemaatschappijen, dus ook voor alle te leasen Volkswagen modellen. Via deze link: lease offerte, kan er direct een autolease offerte aanvraag gedaan worden en heeft u snel inzicht in de mogelijkheden en leaseprijzen die de verschillende leasemaatschappijen op dit moment aanbieden.

Heeft u verder nog vragen over Volkswagen leasen of leasen in het algemeen dan kunnen deze altijd gesteld worden via het contact formulier.