Leasetarief vergelijken

Het vergelijken van een leasetarief is een tijdrovende klus, er zijn immers veel aanbieders(leasemaatschappijen) op de markt actief. Tevens zijn de producten die de leasemaatschappijen aanbieden ook moeilijk met elkaar te vergelijken. Een leasetarief is opgebouwd uit verschillende afzonderlijke componenten, maar ook de aangeboden diensten die de hoogte van het leasetarief bepalen moeten goed vergeleken worden. Wij vergelijken al ruim 10 jaar GRATIS auto lease offertes van verschillende leasemaatschappijenzodat ondernemers een goed leasetarief krijgen.

Bij het vergelijken van een leasetarief kijken wij altijd goed naar de lease offerte aanvraag en het onderliggende bedrijf. Vervolgens worden hierop tegelijk meerdere autolease offertes opgevraagd bij leasemaatschappijen. De lease offertes vergelijken wij op het leasetarief, maar vooral de onderliggende kosten die in de algemene voorwaarden van de leasemaatschappij van toepassing zijn worden aandachtig bekeken.

Tussen de verschillende leasetarieven kunnen grote verschillen zitten, maar dit heeft alles te maken met de diensten die verder in het standaard leasecontract van de leasemaatschappij wordt aangeboden óf niet. Alleen het vergelijken van het leasetarief van de lease offerte volstaat dus niet meer om een goed beeld te krijgen over de werkelijke kosten van de lease auto. Zoals alle financiële producten zijn ook de algemene voorwaarden van leasecontractende laatste jaren uitgekleed en ondoorzichtiger geworden, zodat er een goedkoop leasetarief (loktarief) aangeboden kan worden. Echter worden er dan buiten het maandelijkse leasetarief meer diensten of overige kosten separaat doorbelast, omdat dit in de algemene voorwaarden staan. Dit is niet terug te vinden op de lease offerte.

Bij het vergelijken van een leasetarief is het dus van belang dat er echt appels met appels vergeleken worden en er niet alleen gekeken wordt naar de aangeboden auto lease offerte.

Wij nemen dit gemakkelijk en gratis uit handen door eenvoudig in 1 keer meerdere auto lease offertes op te vragen bij verschillende leasemaatschappijen