Lease auto

Mooi! U mag een nieuwe lease auto uitzoeken. Maar wat is de beste manier om dit op te pakken en wat zijn de vervolgstappen.
 
De beste manier is eerst oriënteren op de auto zelf. Welke auto wil je graag gaan rijden? Auto’s zijn in een aantal categorieën in te delen. Er zijn de kleine auto’s bijvoorbeeld de Volkswagen UP, Citroen C1, Peugeot 106, Smart enz. Een klasse hoger is bijvoorbeeld de Volkswagen Polo, Seat Ibiza. De middenklasse is Volkswagen Golf, Opel Astra, Ford Focus.
 
Zo zijn in elke klasse wel een gebundeld aantal type auto’s. De aanschafwaarde van de auto’s in dezelfde categorieën ontlopen elkaar niet veel en de auto’s die in aanschaf net even duurder zijn hebben vaak weer een hogere restwaarde. Hierdoor liggen de leaseprijzen van de verschillenden auto’s in dezelfde categorie ook dicht bij elkaar.
 
Doordat deze prijzen dicht bij elkaar liggen is het echt verstandig om eerst op de auto zelf te oriënteren. Ga langs bij dealers maak proefritten en kies de auto die het beste voldoet aan je eisen. De keuze voor een auto heeft vaak ook met emotie te maken, neem dus goed en rustig de tijd.
 
Als er uiteindelijk een favoriete merk/type uitgekomen is begin deze dan te finetunen. Welke pakketten en opties zijn echt nuttig, welke kleur enz. Ga dan langs bij een dealer en laat een offerte opmaken voor de auto.
 
De auto is rond! Nu kan er op zoek gegaan worden naar de leasemaatschappijdie deze voor een goed leasetarief kan aanbieden. Met de dealer offerte in de hand, kunnen de leasemaatschappijen direct een goede en passende lease auto offerte maken. De totale kosten van de auto zijn immers bekend en staan op papier.
 
Voor het kunnen berekenen van het tarief voor een lease auto heeft de leasemaatschappij ook nodig wat de gemiddelde jaarkilometers gaan worden en wat de looptijd van de lease auto wordt. Hierbij is de logische conclusie: Hoe meer kilometers des te hoger het leasetarief wordt. & Hoe langer de looptijd des te goedkoper het leasetarief van de lease auto wordt.
 
Denk hier echter wel heel goed over na en geef echt de reële kilometers en looptijd voor de lease auto door. Deze gegevens zijn namelijk de basis van het leasecontact. Wordt hier teveel vanaf geweken dan heeft de leasemaatschappij het recht om het leasecontact te herzien naar de werkelijk gereden kilometers en looptijd. Dit kan voor onaangename verassingen (extra kosten) zorgen.
 
Het goed vergelijken van lease auto offertes is tijdrovend en vaak zitten de uiteindelijke kosten verborgen in de kleine lettertjes van de algemene voorwaarden. Bij ons kunt u direct en gratis meerdere offertes opvragen voor uw lease auto bij verschillende leasemaatschappijen, uiteraard geheel vrijblijvend. Wij doen uitsluitend zaken met betrouwbare, service en klantgerichte partners, hierdoor komt uw lease auto altijd in uitstekend beheer.
 
Wij vragen meerdere lease auto offertes op en vergelijken deze. Binnen 1 werkdag koppelen wij de beste aanbieding van de lease auto aan u terug. Hierdoor ontvangt u gegarandeerd de beste lease auto deal.
 
Er zijn verschillende leasevormen mogelijk. De meest gangbare leasevorm voor het leasen van een auto is Operational lease. In deze leasevorm zitten alle diensten en service die u nodig heeft, hierdoor heeft u een zorgeloos leasecontract. De andere veel voorkomende lease vormen zijn Shortlease en Financial lease.