Fiat Lease

Direct de goedkoopste Fiat leaseauto? LeaseKeuze.nl is dé intermediair van de leasebranche. Met ruim 15 jaar ervaring matchen wij dagelijks onze klanten met betrouwbare leasemaatschappijen.
Hoewel Fiat nooit in de gehele breedte de zakelijke leaseauto markt heeft veroverd heeft Fiat natuurlijk wel verschillende succes modellen in de zakelijke markt gehad. De Fiat 500 is al jaren een geslaagd zakelijk model en wordt veel als leaseauto ingezet. De Fiat 500 is als leaseauto populair door zijn speelse, sportive en niet 13 in een dozijn uiterlijk. Uiteraard zijn ook de leasetarvieven van dit Fiat model gunstig in verhouding met concurrerende modellen van andere automerken.
Behalve de Fiat 500 blijft Fiat het gamma aan modellen updaten waardoor de Panda, Punto en Bravo ook steeds vaker als leaseauto ingezet worden. Dat Fiat zijn best doet om met de 500 een populaire leaseauto te hebben en houden blijkt wel uit de verschillende uitvoeringen. Zo is er ook een Fiat 500C en een Fiat 500L. In 2013 is de Fiat 500 en de Fiat 500C in 14% bijtellingen uitvoeringen. De 500L er is vanaf 20% bijtelling.
Er zijn ook Fiat bedrijfsauto’s te leasen. Enkele bedrijfswagen/ bussen zijn: Doblo, Ducato, Fiorino, Scudo en de Strada.
Om een indicatie te hebben wat de leasetarieven zijn van een Fiat leaseauto zie onderstaande leasetarieven:
  • Fiat 500 TwinAir 65 S&S Easy 3drs Eur. 235,=
  • Fiat Panda TwinAir 65 Panda 5drs Eur. 180,=
  • Fiat Punto 0.9 TwinAir Turbo 85 Pop 5drs Eur. 277,=
Bovenstaande leasetarieven zijn gebaseerd op de leaseauto kosten van 2013 en zijn op basis van een looptijd van 24 maanden en 15.000 kilometers per jaar. De leasevorm is all-in Operational lease (de meest uitgebreide vorm).
Bovenstaande Fiat 500 en Panda hebben beide een bijtelling van 14%, de Punto 20%.
Als intermediair helpen wij u naar het vinden van de beste leasemaatschappij. Wij vergelijken tegelijk meerdere auto lease offertes van verschillende leasemaatschappijen, zo bent u altijd gegarandeerd van de beste Fiat lease deal. Onze dienst is gratis en geheel vrijblijvend
Behalve leaseauto offertes voor een nieuwe Fiat is het bij ons mogelijk om auto lease offertes voor alle merken en modellen aan te vragen. Ongeacht het merk kunnen wij altijd scherpe leasetarieven aanbieden.