BMW Leasen

Goedkoop een BMW Leasen? Wij zijn geen leasemaatschappij en staan onafhankelijk in de leasebranche. Wij maken de leasebranche transparant en inzichtelijk, door leasemaatschappijen continue te vergelijken en met elkaar te benchmarken. Wij vergelijken niet alleen de leasetarieven maar ook de verschillen voorwaarden van de leasemaatschappijen.

Hierdoor kunnen wij u goed helpen en adviseren naar een geschikte leasemaatschappij voor het leasen van een nieuwe BMW. Behalve de mooie BMW modellen kunt u voor alle automerken en type's bij ons terecht voor het opvragen van auto lease offertes. Een BWM is een populaire en goede keuze voor een lease auto. Een BMW heeft namelijk een hoge restwaarde en is een betrouwbare en doorgaans technisch sterke auto. Hierdoor heeft een BMW weinig onderhoud nodig en heeft de BMW na een periode van leasen nog een goede restwaarde. Leasemaatschappijen berekenen op deze gegevens de leaseprijs. Door de sterke “merk waarde” van BMW kan een BMW auto leasen, goedkoper zijn dan een ander merk type lease auto die dezelfde catalogusprijs/aanschafwaarde heeft. Een ander merk lease auto kan namelijk na de lease periode een lagere restwaarde hebben en tijdens de looptijd hogere onderhoudskosten hebben gehad.

BMW is een hogere segment klasse lease auto, de grootste concurrenten zijn Audi en Mercedes. Vooral in de zakelijke auto lease markt doen deze merken het goed doordat de merken een bepaalde klasse en betrouwbare uitstraling hebben.

BMW heeft een groot segment en verscheidenheid aan modellen, van klein naar groot, cabrio, sportief en MPV. Populaire BMW modellen om te leasen zijn o.a. de BMW 1, 3 en 5 serie. BMW heeft momenteel geen 14% bijtelling modellen, voor 20% bijtelling zijn er wel heel veel keuzes. Er is wel een nieuwe 0% bijtelling elektrische of hybride model, namelijk de BMW i3.

Als indicatie voor BMW leaseprijzen hieronder een aantal tarieven. Deze lease tarieven zijn voor de basis (kale) BMW modellen en zijn gebaseerd op een leasecontract voor 10.000 km. per jaar en een looptijd van 60 maanden. De lease tarieven zijn voor all-in operational lease.

  • BMW 1 Serie 5-drs 114i EfficientDynamics Edition (5d) 102pk    Eur. 460,=
  • BMW 3 Serie Sedan 316i (4d) 136pk    Eur. 520,=
  • BMW 5 Serie Sedan 520iA (4d) 184pk    Eur. 740,=

Het opvragen en vergelijken van verschillende BMW auto lease offertes is tijdrovend, vooral de algemene voorwaarden goed en inhoudelijke vergelijken van de diverse leasemaatschappijen kost veel tijd.

Om dit te vergemakkelijken is het via onze website mogelijk om direct en in één keer meerdere auto lease offertes te vergelijken bij verschillende leasemaatschappijen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Vraag vandaag nog een lease offerte aan zodat u gegarandeerd een laag leasetarief ontvangt. Dit kan zijn voor een nieuwe BMW, maar ook voor alle andere automerken.