Bedrijfsauto leasen

Het zakelijk leasen van een bedrijfsauto is de meest voorkomende vorm van autolease. Het leasen van een bedrijfsauto komt vaker voor dan particuliere auto lease. Dit heeft natuurlijk te maken met het kunnen verrekenen van de bedrijfsmatige kosten, maar ook met het gemak. Het leasen van een bedrijfsauto is namelijk niet duurder, maar zelfs goedkoper, dan zelf een auto aan te schaffen en voor uw bedrijf te gebruiken. Doordat de leasemaatschappijen schaalgrote hebben, krijgen zij meer korting op de aanschaf van auto's, maar ook de verzekering, rente en onderhoud is bij een leasemaatschappij in professioneel beheer wat voor u zakelijk kosten zal besparen.

Veel bedrijven kiezen voor het leasen van een bedrijfsauto omdat dit de administratieve lasten sterk verminderd. Ook ligt het risico van de te leasen bedrijfsauto bij de leasemaatschappij en niet bij de onderneming zelf.

De zoektocht naar een geschikte leasemaatschappij die met de voorwaarden voor het leasen van een bedrijfsauto aansluit op uw onderneming is lastig en tijdrovend. De voorwaarden voor het leasen van een bedrijfsauto verschillen namelijk enorm per leasemaatschappij. En als zakelijke klant zit u toch al snel 4 of 5 jaar vast aan een leasecontract en hoe weet u dan zeker of het leasetarief niet te duur is?

Om de zoektocht naar het leasen van een bedrijfsauto te vergemakkelijken kunt u via LeaseKeuze.nl gratis, snel en gemakkelijk meerdere autolease offertes tegelijk opvragen bij verschillende leasemaatschappijen die uitsluitend leasen aan zakelijke ondernemingen. Dit kan voor alle grijze en gele kentekens.