Auto lease offerte

Vraag gratis en geheel vrijblijvend meerdere auto lease offertes op bij verschillende leasemaatschappijen, deze lease offertes vergelijken wij dan voor u! Dit doen wij op basis van de door uw ingevulde lease offerte gegevens. U kunt voor alle auto merken en types bij ons terecht voor een lease offerte ook voor shortlease.
 
Nadat wij de offertes hebben ontvangen kijken wij welke leasemaatschappij u het beste leasetarief aanbied, deze lease offerte laten wij naar u mailen, snel en eenvoudig!
Vergelijken van auto lease offertes doen wij al ruim 10 jaar! En met groot succes, vele berijders vinden via ons een goedkoop leasetarief bij een betrouwbare leasemaatschappij. Wij toetsen en controleren constant de verschillende leasemaatschappijen op diensten en voorwaarden. Hierdoor vergelijken wij altijd appels met appels.
 
Behalve de leaseprijs, zijn de algemene voorwaarden die bij de auto lease offerte zitten minstens zo belangrijk. Niet alle diensten worden namelijk hetzelfde door leasemaatschappijen aangeboden, let bijvoorbeeld ook goed op de meer en minder kilometer prijs. Elk leasecontract krijgt hier uiteindelijk namelijk mee te maken en deze kosten, maar vooral de verschillen tussen leasemaatschappijen kunnen erg oplopen.
 
Bijna alle leasemaatschappijen bieden ongeveer dezelfde diensten aan bij een lease offerte, maar er zitten wel degelijk grote verschillen in. Vervangend vervoer wordt door alle leasemaatschappijen aangeboden, echter wel met verschillenden voorwaarden. Sommige leasemaatschappijen bieden direct gelijkmatig vervangend vervoer aan, maar andere leasemaatschappijen pas na de eerste 24 uur. De eerste huur dag komt dan dus voor uw rekening en wordt apart doorbelast, terwijl dit bij een andere  leasemaatschappijen gewoon in het leasecontract verwerkt zit. Ook bied niet elke leasemaatschappij gelijkwaardig vervangend vervoer aan, maar alleen een kleine klasse auto als vervangend vervoer. Krijgt u bijvoorbeeld te maken met een grote reparatie of schade en de auto moet hiervoor een langere tijd weg, dan krijgt u een kleine klasse vervangende auto hiervoor terug. Wilt u toch een grotere auto, bijvoorbeeld voor het meenemen van veel spullen of u rijdt ook prive in de auto met een gezin, dan moet u het verschil zelf bijbetalen.
 
Een andere dienst waar de voorwaarden van leasemaatschappijen verschillen is bijvoorbeeld de winterbanden. Bij elke leasemaatschappij is het mogelijk om winterbanden mee te nemen in het leasecontract. Echter de voorwaarden voor deze winterbanden kunnen verschillen van maximaal 1 setje winterbanden van een bepaalde maat, tot vergelijkbare winterbanden voor het totale lopende leasecontract. Bij het 1 setje winterbanden, moet u als dit setje versleten is, zelf nieuwe aanschaffen terwijl bij de andere leasemaatschappij, het vervangen van winterbanden gewoon in het leasecontract zit. Dit zijn slechts 2 voorbeelden van diensten die alle leasemaatschappijen aanbieden. Alle leasemaatschappijen claimen immers op de lease offerte dat u vervangend vervoer krijgt en winterbanden, alleen de onderliggende voorwaarden hiervan zijn wel degelijk anders.
 
Dit zijn helaas niet de enige voorbeelden die wij kunnen geven, ook voor het onderhoud en schade (mag u wel zelf de reparerende dealer/ schadehersteller kiezen?) zijn de voorwaarden tussen leasemaatschappijen verschillend. De verzekering? Is de lease auto wel goed verzekerd? En u zelf, en de inzittende? Wat krijgt u uitgekeerd, of uw inzittende bij persoonlijk letsel? Wat is het eigen risico dat u bij schade moet betalen? Als u de auto voortijdig moet/wil inleveren wat is dan de hoogte van de afkoop of boete? Kortom let niet alleen op het leasetarief op de auto lease offerte maar vraag en vergelijk ook de algemene voorwaarden goed, want in eerste instantie lijken de leasemaatschappijen allemaal hetzelfde aan te bieden, namelijk: Onderhoud, rente, verzekering, vervangend vervoer, pech hulp, winterbanden enz. maar de uiteindelijk uitwerking en bijkomen kosten kunnen enorm verschillen.
 
Wij maken de leasebranche transparant en inzichtelijk, door leasemaatschappijen continue te vergelijken en met elkaar te benchmarken. Wilt u ook een transparante en duidelijke goedkope auto lease offerte  ontvangen? Vraag dan gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend meerdere auto lease offertes via ons aan bij verschillende leasemaatschappijen.