Audi Leasen

Goedkoop een Audi Leasen? Dat kan! Via LeaseKeuze.nl is het namelijk mogelijk om tegelijk meerdere zakelijke auto lease offertes direct te vergelijken bij verschillende leasemaatschappijen. Snel, gratis en geheel vrijblijvend. Hierdoor is de goedkoopste leasetarief voor het auto leasen van een Audi direct inzichtelijk.
Audi is een sterk merk, zeker in de zakelijke leasemarkt. Als lease auto is een Audi dan ook zeer populair. Het merk Audi doet het momenteel beter dan ooit en wordt wereldwijd overal goed verkocht. Het jaar 2012 was al een recordjaar voor de Audi Groep, die overigens ook de merken Lamborghini, Ducati en Italdesign GiugiaroIn verkopen. Totaal zijn er in 2012 1,45 miljoen voertuigen verkocht.
In het eerste halfjaar van 2013 zijn de verkopen wederom gestegen en nu met 6,4 procent tot 780.500 Audi’s. Vooral stijgende verkopen in Amerika, Rusland en Azie zorgen voor deze beste resultaten in de totale geschiedenis van Audi. Voor de beeldvorming 1 op de 4 nieuwe Audi’s die verkocht worden gaan naar China.
In Nederland zijn er in het eerste half jaar van 2013 ongeveer 11.500 nieuwe Audi’s gaan rijden net iets minder dan de aantallen van de grootste concurrent BMW.
De meest populaire Audi lease modellen zijn momenteel de Audi A4, Audi A3 en de Audi A1. De Audi A3 heeft van deze 3 modellen op dit moment als enige 4 verschillende 14 procent bijtelling diesel uitvoeringen. Verder is er binnen deze 3 modellen ruime keuze in 20 of 25 procent bijtelling uitvoeringen. Behalve deze 3 modellen heeft Audi een zeer ruime keuze in alle segmenten van groot naar klein en binnen deze modellen zijn de mogelijkheden met opties en accessoires zeer groot.
Als indicatie voor Audi leaseprijzen hieronder een aantal leasetarieven. Deze leasetarieven zijn voor de basis (kale) Audi modellen en zijn gebaseerd op een leasecontract voor 10.000 km. per jaar en een looptijd van 60 maanden. De leasetarieven zijn voor all-in operational lease.
  • Audi A1 1.2 TFSI Attraction (3d) 86pk     Eur. 329,=
  • Audi A3 1.4 TFSI COD Attraction (3d) 140pk     Eur. 369,=
  • Audi A4 Limousine 1.8 TFSIe 125kW (4d) 170pk     Eur. 609,=
Graag helpen wij u en uw onderneming bij het zoeken naar een geschikte leasemaatschappijvoor het leasen van een nieuwe Audi. Behalve de mooie Audi modellen kunt u voor alle automerken en types bij ons terecht voor het opvragen en vergelijken van auto lease offertes.
Wij hebben ruime ervaring met auto leasen en hebben een groot netwerk van leasemaatschappijen die u graag een voorstel willen geven omtrent het leasen van een auto.
Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend in één keer meerdere Audi autolease offertes op bij verschillende leasemaatschappijen, zodat u gegarandeerd een laag leasetarief ontvangt. Dit kan zijn voor uw nieuwe Audi, maar ook voor alle andere automerken.